Foto's van nieuwbouwwoningen

Stap voor stap naar uw nieuwe woning

Het bouwen van een nieuwe woning is een proces dat uit meerdere stappen bestaat. De volgorde waarin wij, samen met u, deze stappen doorlopen, bepaalt niet alleen de snelheid maar ook of we het bouwproces zo probleemloos mogelijk kunnen maken. Daarom informeren wij u graag over het proces zoals wij dat bij nieuwbouw hanteren.
devider lichtgrijs

1.

Ontwerpen

Zodra u met ons voorstel akkoord bent, starten wij met het ontwerp. Daarbij gaan we uit van de door u gekozen vormgeving. Op het basisontwerp passen wij details aan waarmee we voldoen aan uw specifieke eisen en wensen. Dit ontwerp leggen wij ter goedkeuring bij u voor.

2.

Kennismaking

Om te weten waar u naar op zoek bent, willen we u eerst goed leren kennen. Dit doen we tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen uw wensen en eisen voor de nieuwbouw aan de orde. Op basis van alle informatie kunnen wij een eerste offerte opstellen.

3.

Engineering

Als het ontwerp vaststaat, beginnen wij met de voorbereiding van de bouw. Een belangrijk onderdeel is de engineering van alle technische details en de installatietechniek. Bepaalde keuzes kunnen weer gevolgen hebben voor de realisatie. Als we deze al in het begin volledig uitwerken, zullen ze geen vertraging of andere problemen opleveren.

4.

Vergunning en planning

Als het ontwerp en de engineering vaststaat, starten we de planning. Een bepalend en belangrijk onderdeel is het vergunningstraject. Wij kunnen deze zorg volledig uit handen nemen. Doordat wij ruime ervaring met deze trajecten hebben kunnen we de vele valkuilen vaak vermijden. Als wij zicht hebben op de duur van de vergunningsprocedure, maken we ook de planning.

6.

Uitvoering

Zodra de vergunning binnen is, hebben wij ook de planning gereed. We hebben alle toeleveranciers geselecteerd en de verschillende onderdelen of systemen zijn besteld of op afroep beschikbaar. Dit betekent dat wij de uitvoering efficiënt en zonder vertragingen kunnen oppakken. Tijdens het werk verzorgen wij ook statusupdates. Daarmee houden wij u wekelijks op de hoogte van het werk dat in de achterliggende week is uitgevoerd en het werk dat wij de komende week gaan doen.

6.

Oplevering

Zodra de woning gereed is, volgt de oplevering. Uiteraard horen wij na de realisatie graag van u wat u van het resultaat vindt. Zijn er nog dingen die u anders zou willen of is alles naar wens? Als u toch niet helemaal tevreden bent, dan kijken wij graag met u hoe we dit kunnen oplossen. En als u nog specifieke bouwkundige wensen hebt voor de inrichting dan helpen wij bij de uitvoering daarvan.

Meer weten over onze aanpak of vrijblijvend een offerte aanvragen?

"Het belangrijkste is dat uw wensen op een heldere en duidelijke manier op tafel komen. Wij helpen u daarbij, en zorgen dat er een goede inventarisatie ontstaat. Als we vanaf het begin samen weten op welk eindresultaat we focussen, dan kunnen we veel onduidelijkheden achteraf voorkomen."
Ewa Tanczyk, office manager en klantenadviseur
De aannemer met verstand van bouwen.
Nederbouw
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram