De mooiste notariswoning bouw je natuurlijk met Hedenbouw.nl

Notariswoning bouwen?

Wat is een notariswoning?

Wanneer iemand het over een notariswoning heeft wordt er over het algemeen gedacht aan een mooie, statige en vrijstaande woning. De centraal gelegen voordeur en het kenmerkende dak (schildkap) zorgen ervoor dat dit type woning snel wordt herkent.

Vroeger waren de notariswoningen over het algemeen ook groot. Tegenwoordig worden er steeds meer notariswoningen opgeleverd die niet zozeer groot zijn maar die wel de mooie kenmerkende uitstraling hebben.

Een notariswoning wordt steeds vaker gebouwd met moderne bouwmaterialen. Hierdoor ontstaat een notariswoning met een moderne en strakke uitstraling. Hedenbouw bouwt alle typen notariswoningen en kan deze geheel "sleutelklaar" opleveren.
devider lichtgrijs

Zelf ontwerpen of een bestaand ontwerp laten bouwen?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om een architect opdracht te geven om voor u een notariswoning te ontwerpen. Maar waarom zou u dat doen? Hedenbouw heeft In de afgelopen jaren verschillende notariswoningen gebouwd. Hierdoor hebben wij veel ervaring kunnen opdoen en hoeft een architect het spreekwoordelijk wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.

Wij hebben dan ook van veel notariswoningen alle bouwtekeningen en berekeningen al gemaakt. Ook al zijn de tekeningen al bekend dan betekent dit nog niet dat u verplicht bent om u bijvoorbeeld aan de indeling van de woning te houden. Er zijn nog vele mogelijkheden waarmee u uw eigen stempel op uw notariswoning kunt zetten.
Notariswoning in Duynhove Oostvooorne
devider lichtgrijs
Stoere notariswoning in Reeuwijk

Uw notariswoning laten bouwen

Iedereen die een woning wilt laten bouwen heeft een wensenlijstje in gedachten. Op zich natuurlijk niet zo gek want een woning bouwen doe je niet iedere dag. Vaak komen onze klanten met een lijstje waarna onze adviseurs alle wensen met de klant doornemen.

Tijdens het gesprek komen verschillende vragen naar voren. Zo willen wij onder andere graag van u weten hoe u de woning opgeleverd wilt hebben.

Bent u zelf handig en wilt u zelf nog het nodige in de woning doen (casco oplevering) of kiest u ervoor dat wij de notariswoning sleutelklaar opleveren. Wij kunnen ervoor zorgen dat u alleen nog maar uw spullen hoeft te verhuizen en gelijk kunt gaan beginnen met het genieten van uw woning.
devider lichtgrijs

Notariswoning en het milieu

Er worden steeds strengere eisen gesteld wanneer iemand een woning gaat bouwen. Met name de milieueisen van tegenwoordig hebben een behoorlijke impact op de manier van bouwen. Zo zijn de Notariswoningen die wij opleveren altijd getoetst aan de laatste milieueisen en zorgen wij ervoor dat er in de woning een optimaal levensklimaat heerst.

Ook de impact van de woning op het milieu is iets om rekening mee te houden. Wij gebruiken uitsluitend materialen waarvan wij overtuigd zijn dat deze op een verantwoorde manier zijn gemaakt.
devider lichtgrijs

Een levensloopbestendige notariswoning

Zodra iemand een eigen huis heeft laten bouwen is er vaak de wens om lang in de woning te kunnen blijven wonen. Om dit te bereiken is het van belang om tijdens het ontwerp van de woning rekening te houden met het levensloopbestendig maken van de woning. Wij inventariseren uw wensen en helpen u de juiste keuzes te maken zodat u lang van uw woning kunt blijven genieten.

Het levensloopbestendig maken van een woning houdt niet alleen in dat er goed wordt nagedacht over de plaats van bijvoorbeeld een slaapkamer en een badkamer. Tegenwoordig zijn er veel hulpmiddelen verkrijgbaar en kunnen er aanpassingen in de woning gemaakt worden waardoor de woning echt levensloopbestendig wordt. U kunt hierbij denken aan deuren die breed genoeg zijn zodat een rolstoel gemakkelijk naar binnen kan. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw woning te laten voorzien van de laatste technische snufjes.
Stijvolle notariswoning in Heenvliet

Voorbeelden van notariswoningen

Op deze pagina ziet u al een aantal foto's van notariswoningen die wij hebben gebouwd. In ons assortiment hebben wij naast deze woningen nog andere notariswoningenwoningen opgenomen. Bekijk hier ons assortiment en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Notariswoning Kristal 1

Bekijk deze woning

Notariswoning Kristal 2

Bekijk deze woning

Notariswoning Kristal 3

Bekijk deze woning
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.

Wilt u meer informatie ?

Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Notariswoning Kristal 4

Bekijk deze woning

Notariswoning Kristal 5

Bekijk deze woning

Notariswoning Kristal 6

Bekijk deze woning

Wij bouwen ook andere type woningen.

Hedenbouw bouwt al meer dan 15 jaar woningen. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook verschillende type woningen gebouwd. Kijkt u eens bij onze Schuurwoningen, jaren 30 woningen of bij de woningen die gebouwd zijn onder architectuur.
De aannemer met verstand van bouwen.
Nederbouw
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram