De mooiste notariswoning bouw je natuurlijk met Hedenbouw.nl

Uw eigen vrijstaande woning bouwen?

Na lang wikken en wegen heeft u eindelijk besloten om uw eigen vrijstaande woning te laten bouwen. Maar dan begint het echte maar ook zeker leuke werk pas echt.

Wat voor vrijstaande woning wilt u bouwen?

Een vrijstaande woning laten bouwen is nogal een breed begrip. Er zijn vrijstaande woningen in alles soorten en maten. Het is aan u om te kiezen welke woning het beste bij u past. Zo hebben wij al verschillende vrijstaande Notariswoningen, Schuurwoningen, Boerderijwoningen, Bungalows, Jaren 30 woning en 2 onder 1 kap woningen gebouwd. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een woning door een architect te laten ontwerpen.
devider lichtgrijs

Zelf bouwen of door een aannemer laten bouwen?

Het zelf bouwen van een eigen woning is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de bouw komen er zo veel verschillende werkzaamheden naar voren die je nooit allemaal zelf bezit. Het is natuurlijk mogelijk om zelf alle vakmensen in te gaan huren en de bouw zelf te begeleiden maar dan bent u er nog niet. Hoe zit het met de benodigde vergunningen of hoe is de garantie geregeld zodra de woning is opgeleverd? Deze en nog vele andere vragen zullen op uw pad komen tijdens de bouw van uw eigen vrijstaande woning.

Wanneer u ervoor kiest om door Hedenboiuw.nl uw huis te laten bouwen brengt dit een behoorlijk aantal voordelen met zich mee. Hedenbouw helpt u stap voor stap door het hele proces van het bouwen van uw eigen vrijstaande woning heen. Wij weten als geen ander welke stappen er genomen moeten worden. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat alles goed geregeld is voordat wij aan de woning beginnen te bouwen maar ook na oplevering bent u verzekerd van een optimale nazorg.
vrijstaande notariswoning in Oostvoorne
devider lichtgrijs
Stoere vrijstaande woning

Door een architect laten ontwerpen of kiest u voor een cataloguswoning?

Wanneer u weet dat u een vrijstaande woning zou willen laten bouwen kunt u ervoor kiezen om samen met een architect vanaf een leeg vel tot aan de complete bouwtekening uw woning te laten ontwerpen. Na het ontwerp moeten er de benodigde bouwtechnische berekeningen gemaakt worden en de vergunningen worden aangevraagd. Dit is een proces wat een behoorlijke tijd in beslag kan gaan nemen.

Kiest u voor een cataloguswoning dan zijn er aanzienlijk minder stappen voor u. Bij een cataloguswoning is er al een bouwtekening gemaakt en zijn er al een aantal bouwtechnische berekeningen bekend. Dit bespaard u niet alleen zeer veel tijd maar zal ook voordeliger zijn.

Een catalogus woning heeft vaak nog een negatief imago. Er wordt namelijk vaak gedacht dat bij een woning uit een catalogus alles al vooraf is bepaald. Niets is echter minder waar. Ook bij een cataloguswoning kunt u uw eigen stempel op de woning drukken. Wilt u de keuken op een andere plek in de woning? Of heeft u toch liever de overkapping aan de andere kant van de woning? Deze en nog vele andere aanpassingen kunnen nog prima worden gemaakt wanneer u kiest voor een woning uit een catalogus.
devider lichtgrijs

Levensloopbestendige vrijstaande woning

Steeds minder mensen gaan naar een verzorgingstehuis en blijven daardoor ook langer in hun eigen huis wonen. Het dan ook verstandig om, voordat u wilt gaan beginnen met het bouwen van uw eigen vrijstaande woning hier goed over na te denken. Zo kunt u er bewust voor kiezen om een bungalow te laten bouwen waardoor alle leefruimtes zich op de begane grond bevinden. Maar wij zien ook regelmatig dat men kiest voor bijvoorbeeld een Notariswoning waarbij er een badkamer en een slaapkamer op de begane grond is. Wij hebben nog vele andere opties waarmee u tijdens de bouw van uw woning rekening mee kunt houden. Zo weet u zeker dat u lang in uw eigen vrijstaande woning kunt blijven wonen.
devider lichtgrijs

Slimme woning

Steeds meer mensen hebben een slim apparaat in hun woning. Naar verwachting zal dit de komende jaren alleen maar gaan toenemen. Wanneer u van plan bent om uw eigen huis te gaan bouwen is het verstandig om hier rekening mee te houden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u in de gehele woning voldoende aansluitmogelijkheden heeft om uw woning slim te maken. Tijdens de bouw kunnen wij alles gelijk mooi wegwerken.

Wij werken samen met installateurs van slimme apparaten. Laat u eens voorlichten over de vele mogelijkheden en het grote gemak een slimme woning u kan bieden.
Vrijstaande woning in Den Haag

Voorbeelden van vrijstaande woningen

de afgelopen jaren hebben wij behoorlijk wat vrijstaande woningen mogen opleveren. Hieronder ziet u een klein aantal van deze woningen.

Notariswoning Kristal 1

Bekijk deze woning

Notariswoning Kristal 2

Bekijk deze woning

Notariswoning Kristal 3

Bekijk deze woning
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.

Wilt u meer informatie ?

Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wij bouwen ook andere type woningen.

Hedenbouw bouwt al meer dan 15 jaar woningen. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook verschillende type woningen gebouwd. Kijkt u eens bij onze Schuurwoningen, jaren 30 woningen of bij de woningen die gebouwd zijn onder architectuur.
De aannemer met verstand van bouwen.
Nederbouw
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram