Wij zorgen voor de juiste expertise

Hedenbouw heeft in de afgelopen jaren vele disciplines in huis gehaald.  Onze vakmensen zijn opgeleid om vrijwel alle projecten goed en tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uit te voeren.  Wanneer wij een discipline nodig hebben welke wij zelf niet in huis hebben gaan wij op zoek naar de juiste partner.

Ook al bouwen wij woningen die wij al meerdere keren gebouwd hebben wil dit nog niet zeggen dat wij voor elk project dezelfde specialist zullen inschakelen. Onze klanten hebben tijdens het bouwproces nog vele mogelijkheden om hun eigen wensen in te brengen waardoor het soms belangrijk is om een andere specialist in te schakelen.

Wij selecteren deze partner die uitsluitend aan onze hoge eisen kan voldoen. Na deze selectie moitoren wij de werkzaamheden en doen een uitgebreide controle zodat wij zeker weten dat al het opgeleverde werk afgeleverd is zoals het hoort.
devider lichtgrijs
hdk architecten

HDK Architecten

HDK architecten in Rotterdam werkt met een team van enthousiaste professionals aan opdrachten op alle schaalniveaus, van interieuropdrachten tot stedenbouwkundig werk, met een grote diversiteit in omvang en complexiteit.
mbl holland

MBL-Holland Engineering & Construction

MBL-Holland is partner voor het succesvol begeleiden van diverse unieke projecten uit verschillende industrieën.
devider lichtgrijs
schipper electrotechniek

Schipper Elektrotechniek

Schipper & Zn. Electrotechniek legt installaties aan in grootschalige en kleinschalige projecten. Jaarlijks voorzien zij zo’n 2.300 woningen en bedrijfsgebouwen in de Randstad en in Zeeland van elektrische installaties.
quack hoveniers

Quak Hoveniers

Quak Hoveniers is een allround hoveniersbedrijf dat zich bezighoud met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen, parken en landschapstuinen voor zowel bedrijven als particulieren.
De aannemer met verstand van bouwen.
Nederbouw
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram