De mooiste notariswoning bouw je natuurlijk met Hedenbouw.nl

2 onder 1 kap woning bouwen?

De 2 onder 1 kap woning wat is dat nu eigenlijk ?

Bij een twee-onder-één-kap-woning zie je vaak 2 dezelfde woningen onder 1 dak. Dit wordt ook wel een dubbelwoning genoemd. Het mooie van dit type woning is dat je deze in verschillende bouwstijlen kunt laten bouwen. Zo ziet een 2 onder 1 kap woning die in een jaren 30 stijl is gebouwd er natuurlijk heel anders uit dan wanneer deze woning in een moderne bouwstijl is gebouwd. Maar bij beide woningen kan je door het dak wat ze delen zien dat het hier om een 2 onder 1 kap woning gaat.
devider lichtgrijs

Wat kost een 2 onder 1 kap woning laten bouwen nu eigenlijk?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wanneer je samen met iemand anders tegelijk een woning laat bouwen door de zelfde aannemer kan je vaak voordeel halen bij bijvoorbeeld het aanschaffen van bouwmaterialen en het ontwerp van de woning. Het aanvragen van de benodigde vergunningen kan je ook samen doen wat weer de nodige kostenbesparingen zal opleveren.

Nu heeft Hedenbouw regelmatig 2 onder 1 kap woningen voor verschillende opdrachtgevers gebouwd. In dat geval zou u kunnen kiezen voor het laten bouwen van een catalogus woning. Dit kan ook een mooie besparing opleveren. Het ontwerp is dan al bekent waardoor er geen bouwtechnische berekeningen meer gemaakt hoeven te worden.

Toch is het niet zo dat u dan helemaal vast zit aan het huis zoals het op de tekening is uitgewerkt. U heeft nog vele mogelijkheden om de 2 onder 1 kap woning naar uw eigen wens aan te passen. Wanneer u contact met ons op neemt bespreken wij graag de vele mogelijkheden met u.
2 onder 1 kap woning bouwen
devider lichtgrijs
2 0nder 1 kap woning dordrecht

Welke type 2 onder 1 kap woningen zijn er?

Vrijwel iedereen heeft wel een wens hoe zijn of haar woning er uit zou moeten zien. Het is natuurlijk wel zo dat wanneer u kiest om een 2 onder 1 kap woning te laten bouwen u samen met de toekomstige bewoners van de andere woning een stijl kunt uitkiezen.

Wat dacht u van een mooie 2 onder 1 kap woning gebouwd in de stijl van de jaren 30? Vol met karakteristieke elementen, een erker, een mooie entree en wellicht glas in lood ramen.

Of wellicht wilt u liever  uw 2 onder 1 kap woning samen met een architect geheel zelf ontwerpen. U kunt samen met uw toekomstige buren kiezen om een architect te benaderen om zo alle details van uw 2 onder 1 kap woning met de architect te bespreken en op te laten nemen in uw nieuwe woning. Vaak zijn deze woningen erg modern en kunt u de uitstraling zelf bepalen. Indien gewenst kan Hedenbouw u hierbij ondersteunen.
devider lichtgrijs

Hoe nu verder met uw eigen woning?

Ben u samen met uw toekomstige buren uit hoe uw woning er uit moet komen te zien? Maak dan een afspraak met onze adviseur. Wij zetten uw wensen op papier en zorgen voor duidelijkheid. Tijdens dit proces heeft u nog volop keuze om uw eigen stijl aan de woning te geven.

Onze adviseur bespreekt welke mogelijkheden er zijn en welke stappen er genomen moeten worden om uw eigen 2 onder 1 kap te laten bouwen. Wilt u uw woning gelijk levensloopbestendig laten bouwen of voorzien van de meest moderne home domotica? Wij hebben de know how en vakmensen.

Voorbeelden van 2 onder 1 kap woningen

Op deze pagina ziet u al een aantal foto's van 2 onder 1 kap woningen die wij hebben gebouwd. In ons assortiment hebben wij naast deze woningen nog andere notariswoningenwoningen opgenomen. Bekijk hier ons assortiment en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Notariswoning Kristal 1

Bekijk deze woning

Notariswoning Kristal 2

Bekijk deze woning

Notariswoning Kristal 3

Bekijk deze woning
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.

Wilt u meer informatie ?

Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wij bouwen ook andere type woningen.

Hedenbouw bouwt al meer dan 15 jaar woningen. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook verschillende type woningen gebouwd. Kijkt u eens bij onze Schuurwoningen, jaren 30 woningen of bij de woningen die gebouwd zijn onder architectuur.
De aannemer met verstand van bouwen.
Nederbouw
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram