De mooiste notariswoning bouw je natuurlijk met Hedenbouw.nl

Jaren 30 woning bouwen?

Wat is nu eigenlijk een jaren 30 woning?

Wie kent dit type woning nou niet. Wanneer je een willekeurige stad in rijdt zie je vrijwel altijd een jaren 30 woning staan. Zeker wanneer je een jaren 30 woning ziet staan die ook echt in de jaren 30 gebouwd is kan je echt niet om deze woning heen. Een stijlvolle uitstraling vaak voorzien van glas in lood ramen en een erker zorgen er echter nog steeds voor dat dit type woning erg geliefd is bij mensen die op zoek zijn naar een fijne woning om in te wonen. Een echte jaren 30 woning kunnen wij natuurlijk niet meer bouwen, maar wij bouwen natuurlijk wel huizen die op een jaren 30 woning zijn geïnspireerd.
devider lichtgrijs

Welke kenmerken heeft dit type woning nou eigenlijk?

We hebben het net al een beetje omschreven maar er is zeker meer waardoor iemand graag zelf een jaren 30 woning zou willen laten bouwen. Een zadeldak, lang, stijl met daarbij een grote overstek, een grote en vaak bijzondere entree en de strakke horizontale lijnen zorgen voor een unieke uitstraling waar nog vele mensen verliefd op worden. Vroeger zag je ook nog dat deze huizen voorzien werden van trapjes, stoepjes en luifels. Maar ook nu krijgen wij nog vaak het verzoek om zulke karakteristieke eigenschappen in de nieuw te bouwen jaren 30 woning te verwerken.
Jaren 30 woning bouwen
devider lichtgrijs
Jaren 30 woning dordrecht

Een jaren 30 woning in een modern jasje

Wij bouwen al een aantal jaar verschillende type woningen waaronder ook de jaren 30 woning. Dat er met de uitstraling rekening is gehouden met een jaren 30 uitstraling wil nog niet zeggen dat dit type woning binnenin niet aan de moderne eisen zou kunnen voldoen. Wanneer u ervoor kiest om zelf een jaren 30 woning te bouwen gaat onze adviseur samen met u bekijken hoe de huidige eisen en wensen optimaal verwerkt kunnen worden. Zo maken we samen niet zomaar een jaren 30 woning maar bouwen wij uw woning om in weg te dromen..
devider lichtgrijs

Levensloopbestendige jaren 30 woning

De mensen worden gelukkig steeds, op een gezondere manier ouder. Dit betekent natuurlijk ook dat mensen langer in hun woning blijven wonen. Inmiddels zijn er vele mogelijkheden om uw woning geschikt te maken zodat u tot een hoge leeftijd in de woning zou kunnen blijven wonen. Buiten de vele technische opties, denk hierbij aan home domotica is het mogelijk om met de indeling van de woning rekening te houden. Wat dacht u van extra brede deuropeningen, geen drempels meer en een slaapkamer met badkamer op de begane grond? Dit en nog vele andere opties zou je kunnen toepassen tijdens het bouwen van je eigen woning. 
devider lichtgrijs

Een jaren 30 woning gebouwd door Hedenbouw?

In de afgelopen jaren hebben wij vele verschillende type huizen mogen bouwen. Buiten de typische jaren 30 woning hebben wij bijvoorbeeld ook Bungalows, Notariswoningen, Schuurwoningen en allerlei andere Vrijstaande woningen gebouwd. Van vrijwel alle type woningen hebben wij er wel een aantal gebouwd. Hierdoor hebben wij vaak ook "kant en klare" woningen beschikbaar.

Nu is het natuurlijk niet zo dat wanneer u voor een "kant en klare" woning van Hedenbouw kiest u deze niet meer zou kunnen aanpassen naar uw eigen wensen. Ondanks dat wij de bouwtekeningen en technische berekeningen vaak al hebben gedaan heeft u nog ruimschoots de mogelijkheid om uw eigen woning naar uw eigen smaak aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld de keuken op een andere plek, een extra grote badkamer of een extra garage aan de woning? Maak een afspraak met onze adviseurs en u zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is.


Jaren 30 woning bouwen Ridderkerk

Voorbeelden van notariswoningen

Op deze pagina ziet u al een aantal foto's van notariswoningen die wij hebben gebouwd. In ons assortiment hebben wij naast deze woningen nog andere notariswoningenwoningen opgenomen. Bekijk hier ons assortiment en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Notariswoning Kristal 1

Bekijk deze woning

Notariswoning Kristal 2

Bekijk deze woning

Notariswoning Kristal 3

Bekijk deze woning
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.

Wilt u meer informatie ?

Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wij bouwen ook andere type woningen.

Hedenbouw bouwt al meer dan 15 jaar woningen. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook verschillende type woningen gebouwd. Kijkt u eens bij onze Schuurwoningen, jaren 30 woningen of bij de woningen die gebouwd zijn onder architectuur.
De aannemer met verstand van bouwen.
Nederbouw
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram