Stoere nieuwbouwwoningen

Meer dan 15 jaar vakmanschap en maatwerk

Directe en korte lijnen met opdrachtgever

Hedenbouw is een gerenommeerd bouwbedrijf dat sinds 2003 in de bouwsector actief is. In de achterliggende jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote bouwonderneming dat projecten in West-, Midden- en Zuidwest-Nederland uitvoert. De belangrijkste eigenschappen binnen ons bedrijf zijn vakmanschap, meedenken met klant, maatwerk en persoonlijk contact. Wij hechten veel waarde aan directe en korte lijnen met onze opdrachtgever zodat we een langdurige relatie opbouwen.

Zorgvuldige voorbereiding

Vanuit ons kantoor en werkplaats in Zuidland bereiden wij alle opdrachten minutieus voor. Dat betekent dat we starten met een heldere vertaling van uw vraag in een aanbieding. Vervolgens stellen we een ontwerp op, werken deze uit en daarna bereiden we de uitvoering zeer gedegen voor. Wanneer we aan de uitvoering beginnen dan is het hele proces volledig uitgewerkt zodat we snel en foutloos kunnen werken.

Kwaliteit

Bij alle werkzaamheden die wij uitvoeren, is de hoogst mogelijke kwaliteit ons uitgangspunt. We beschikken over verschillende certificaten waarmee we de kwaliteit van onze werkzaamheden aantonen en onderstrepen. Op het moment dat u voor onze diensten kiest, kunt u ervan uitgaan dat wij kwaliteitswerk leveren dat aan alle eisen voldoet. In onze eigen werkplaats prefabriceren wij zoveel mogelijk van de benodigde onderdelen, zodat we die op een bouwplaats snel en eenvoudig kunnen plaatsen.

Bouwend Nederland

We zijn lid van Bouwend Nederland; de ondernemers- organisatie voor de bouw en infra in Nederland. Bouwend Nederland behartigd de belangen van circa 4300 bedrijven op zowel regionaal, landelijk als Europees niveau.

Garantie

Tevens bouwen wij onze woningen onder het Woningborg certificaat. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat de woning wordt afgebouwd of dat bij een faillissement de koper schadeloos wordt gesteld. Woningborg waarborgt bovendien de Borgingsgarantie die wij na oplevering van een van onze projecten aan u als klant verstrekken.

Erkend leerbedrijf mbo-opleidingen

Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf voor mbo-opleidingen in de bouw- en administratiesector. Jongeren leren het vak bij ons in de praktijk. Wij hebben ervaren leermeesters die zelf ook jaarlijks cursussen volgen om up-to-date te blijven. Wij zorgen voor een geschikte en ervaren begeleider die het beroep uitoefent waarvoor de leerling wordt opgeleid en bieden de leerling de randvoorwaarden om het vak te leren. Heb je interesse in een leer- werkplek, neem dan contact op met ons.

VCA- gecertificeerd

We voldoen aan de vereisten op de VCA-controlelijst; het gaat om alle aspecten die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid en milieu. Al onze medewerkers beschikken over het VCA-certificaat. Speciale organisaties voeren jaarlijkse audits bij ons uit om onze VCA-certificering te monitoren en te vernieuwen.
De aannemer met verstand van bouwen.
Nederbouw
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram