Nieuwbouwwoningen Hedenbouw realiseert uw droomwoning

Schuurwoning bouwen?

Wat is een schuurwoning?

De schuurwoning heeft de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. De stoere en moderne uitstraling heeft ervoor gezorgd dat dit type woning bij vele mensen in een relatieve korte tijd erg populair is geworden.

Vaak wordt er bij een schuurwoning gedacht aan een oude vervallen boerenschuur die is omgebouwd tot woning. Het klopt wel dat de therm schuurwoning hier vandaan komt. Maar tegenwoordig worden er ook nieuwe huizen gebouwd waarvan je gerust kunt zeggen dat dit schuurwoningen zijn.

Tijdens de renovatie of nieuwbouw wordt er vaak gebruik gemaakt van grove en natuurlijke materialen. De kleuren die deze materialen hebben zie je vaak in de natuur terug. Een schuurwoning heeft dan ook vaak een stoere ingetogen uitstraling en valt daarom niet erg op in een natuurlijke omgeving.

Een schuurwoning kan in verschillende uitvoeringen worden gebouwd. Je krijgt hierdoor een moderne, eigentijdse woning die door de uitstraling en gebruikte materialen schuurwoning wordt genoemd.
devider lichtgrijs

Kant en klare schuurwoning

In de loop van de jaren heeft Hedenbouw verschillende woningen van groot tot klein gerealiseerd. Wij hebben in ons assortiment "standaard" schuurwoningen die wij voor u kunnen bouwen. Feitelijk kan je niet over standaard spreken aangezien u nog vele mogelijkheden heeft om uw eigen wensen in de woning te verwerken.

Doordat wij bepaalde woningen vaker hebben gebouwd hebben wij veel ervaring kunnen opdoen tijdens het bouwen. En van deze ervaring kunt u optimaal profiteren. Denkt u eens aan de volgende punten.

- Wij beschikken al over alle bouwtekeningen.
- Alle bouwtechnische berekeningen zijn al eerder uitgevoerd.
- Minder kosten voor u omdat de schuurwoning al eerder is gebouwd.
- Toch nog vele mogelijkheden om de woning aan te passen aan uw wensen.
Sneller opgeleverd.
Schuurwoning in Vietpolders
devider lichtgrijs
Schuurwoning bouwen in Brouwershaven

Schuurwoning zelf afbouwen?

Wij kunnen uw woning geheel kant en klaar opleveren. Op het moment dat wij de schuurwoning hebben opgeleverd hoeft u deze enkel in te richten voordat u kunt gaan genieten.

Wanneer een klant zelf de schuurwoning wil afbouwen is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij leveren de woning dan casco en volgens de vooraf gemaakte afspraken op. Vrijwel elke denkbare oplevering is mogelijk.

Zelf een schuurwoning ontwerpen?

Een schuurwoning zelf ontwerpen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen u o.a. helpen met een architect, vergunningen en bouwtechnische berekeningen waarna onze vakmensen met passie de door u ontworpen schuurwoning tot volle tevredenheid zullen bouwen. Vraag onze adviseurs naar alle mogelijkheden.
devider lichtgrijs

Een vervallen schuur ombouwen tot schuurwoning

Natuurlijk zijn er mogelijkheden om een schuur om te bouwen naar een stoere / moderne schuurwoning. Onze vakmensen hebben inmiddels al vele renovaties gerealiseerd en vinden het altijd prachtig om een oude vervallen schuur om te bouwen tot een moderne stoere schuurwoning. Bij een renovatie komt nog behoorlijk wat kijken. Vaak moeten er vergunningen aangevraagd worden, technische berekeningen en een plan van aanpak worden gemaakt. Met de juiste voorbereiding zal een renovatie sneller en ook efficiënter verlopen.

Hedenbouw kan u helpen met alle facetten die met een renovatie naar voren komen. Samen met onze adviseurs, vakmensen en partners maken wij, samen met u van elk renovatieproject een succes.
Moderne schuurwoning in Vierpolders
devider lichtgrijs
schuurwoning volgens uw wens gebouwd

Bouwlocatie en welstand

Zodra iemand een woning wil gaan bouwen krijg je te maken met verschillende regels. Voor elke bouwlocatie gelden weer andere normen en bekijkt een welstandcommissie of een ontwerp wel voldoet aan de geldende regels. Hierbij wordt gekeken naar o.a. de omgeving waar een woning wordt gebouwd maar ook of er een veilige en aantrekkelijke omgeving ontstaat waar het fijn is om te leven en te werken.

Schuurwoningen zie je vaak in een landelijke omgeving. Bij onze prefab schuurwoningen wordt al rekening gehouden met de gebruikte materialen en toetsen wij of de woning wel in de omgeving mag worden gebouwd. Wanneer u ervoor heeft gekozen om een architect de schuurwoning te laten ontwerpen zal deze met alle regels rekening houden.
devider lichtgrijs

Wat is de prijs van een schuurwoning

De kosten om een woning te bouwen kunnen nogal uiteenlopen. Wanneer u kiest oor een zo genaamde "cataloguswoning", zijn de kosten over het algemeen lager dan wanneer u een woning door een architect laat ontwerpen. Zodra wij tijdens een gesprek uw woonwensen helemaal in kaart hebben gebracht maken wij voor u een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.

Wilt u meer informatie ?

Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Voorbeelden van schuurwoningen

Op deze pagina ziet u al een aantal foto's van schuurwoningen die wij hebben gebouwd. In ons assortiment hebben wij naast deze woningen nog andere schuurwoningen opgenomen. Bekijk hier ons assortiment en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Schuurwoning Opaal 1

Bekijk deze woning

Schuurwoning Opaal 1

Bekijk deze woning

Wij bouwen ook andere type woningen.

Hedenbouw bouwt al meer dan 15 jaar woningen. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook verschillende type woningen gebouwd. Kijkt u eens bij onze Notariswoningen, jaren 30 woningen of bij de woningen die gebouwd zijn onder architectuur.
De aannemer met verstand van bouwen.
Nederbouw
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram